Sporttiturva

Sporttiturvan tuoteseloste

Sporttiturva eli lisenssiin sisältyvä vakuutus

Vakuutusehdot ja lisätietoja vakuutuksesta:

Sporttiturvan tuoteseloste

Vahinko sattui - Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun

• Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai OP:n lääkärikumppanin vastaanotolle.

• Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.

• Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.

• Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa.

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu.

Jos haluan irtisanoa lisenssiin sisältyvän vakuutuksen

Lisenssiin sisältyvä vakuutus irtisanotaan aina vakuutusyhtiöstä. Lisenssivakuutukset ovat OP vakuutuksessa. 

Voit irtisanoa oman tai alaikäisen huollettavan lapsen Sporttiturvan kirjallisesti kesken kauden lähettämällä verkkoviestin osoitteessa op.fi tai suojatun sähköpostin osoitteeseen urheiluvakuutukset@pohjola.fi.
Ilmoita meille vakuutetun nimi, henkilötunnus, urheiluliitto, palautustili ja sähköpostiosoite. Suojatun sähköpostin voit lähettää omasta sähköpostistasi avaamalla internet-selaimella osoitteen https://securemail.op.fi ja
toimimalla siellä annettujen ohjeiden mukaisesti. OP veloittaa vakuutusajasta vähintään 16 €.

OP ilmoittaa käsittelynsä jälkeen vakuutuksen irtisanojalle ja kyseisen lajiliiton lisenssirekisterin hoitajalle, minkä summan lajiliitto palauttaa lisenssin vakuutusosuudesta.

SAJL palauttaa vakuutusmaksuja kaksi kertaa vuodessa:
15.7. palautetaan 30.6. mennessä irtisanottujen vakuutusten maksut ja seuraavan vuoden alussa palautetaan loppuvuodesta irtisanottujen vakuutusten maksut.

Vakuutusmaksupalautuksista veloitetaan 20€ toimistomaksu.