Osta Lisenssi

Näin saat lisenssin

Tärkeää: Lue ohjeet kokonaisuudessaan ennen kuin aloitat lisenssin hankinnan. Seuraa ohjeita ja toimi niiden mukaisesti.

Mikäli olet kauden aikana vaihtamassa lisenssisi toiseen (esim. valmentaja - pelaaja), mene normaalisti lisenssinhankintaan ja valitse tarvitsemasi lisenssi, ohjelma huomioi aiemmin maksetun lisenssin maksuvaiheessa.
Lippupallolisenssiä ei voi korottaa.
 
Lisenssiä EI VOI KOROTTAA maksamalla erotuksen liiton tilille. Näin maksetut ylimääräiset maksut eivät kohdistu lisensseihin, joten ilman asianmukaista korotusta lisenssi ei ole voimassa.

Lisenssinhaltijoita ovat vain ne pelaajat, joiden lisenssin hankinnassa on noudatettu ohjeita ja lisenssi on rekisteröitynyt.
Pelkkä rahasumman maksaminen liiton tilille ei riitä tekemään pelaajasta pelikelpoista!

 1. Rekisteröi ja lunasta lisenssi lisenssin verkko-ostossa
   
 2. Lisenssitiedot: HINNAT JA TUOTESELOSTE. Vakuutuksettomien lisenssien hinnat.

 3. Tarkista henkilötietosi ja valitse klikkaamalla oikea lisenssi. Järjestelmä antaa automaattisesti vain pelaajan iän ja sukupuolen mukaan sopivat lisenssit valittavaksi.
  Nuorten pelaajien maksu määräytyy syntymävuoden, ei pelattavan sarjatason mukaan.
   
 4. Mikäli 12-vuotta (synt. 2008 ja myöhemmin) ja sitä nuoremmalla harrastajalla on minkä tahansa urheilulajin lisenssi maksettuna EI pelaajalle tarvitse erikseen maksaa kilpailulisenssiä amerikkalaisessa jalkapallossa tai lippupallossa. Lisenssi on kuitenkin noudettava järjestelmästä normaalisti (valitse vapaalisenssi) ja siitä on maksettava käsittelymaksu tai hankittava samalla vakuutus.
   
 5. Hyväksyminen:
  Tarkista ja hyväksy lisenssitietosi. Mikäli ostat lisenssin yhteydessä Sporttiturvan, tutustu vakuutuksen tuoteselosteeseen sekä vakuutuksen ehtoihin ja ehtoliitteeseen.
  Vahingon sattuessa ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun, lisätietoja tuoteselosteen toisella sivulla.
   
 6. Maksaminen:
  Kun olet täyttänyt tietosi ja valinnut sinulle sopivan lisenssivaihtoehdon, pääset lisenssinmaksuun. Lisenssi maksetaan saman tien lisenssinvalinnan jälkeen. Lisenssimaksusta ei saa laskua. Mikäli joudut keskeyttämään lisenssin hankinnan maksukohtaan, on sinulla tunti aikaa maksaa lisenssi sähköpostiisi tulevan linkin kautta. Linkin voi myös toimittaa toiselle maksavalle taholle. Mikäli lisenssiä ei makseta tunnin kuluessa, on koko ostoprosessi suoritettava uudelleen, lisenssistä ei saa laskua liitosta!
   
 7. Vakuutukseton lisenssi:
  Mikäli valitset vakuutuksettoman lisenssivaihtoehdon tulee sinulla olla vakuutus joka kattaa amerikkalaisessa jalkapallossa sattuneet vahingot. Vakuutuksen sijaan valitse käsittelymaksu (5 EUR) lisenssiä ostaessasi.
   
 8. Lisenssin voimaantulo:
  Lisenssi on voimassa vasta kun se on noudettu järjestelmästä ja maksettu näiden ohjeiden mukaisesti.
   
 9. Lisenssinumero:
  Lisenssikauppa lähettää tilauksen vahvistamisen yhteydessä sähköpostilla viestin, jossa on linkki maksunäkymään. Maksun kirjauduttua näkyy saman linkin kautta maksuvahvistus, jossa alapuolella on urheilijan nimi sekä ID-numero (lisenssinumero).

 10. Mikäli irtisanot Sporttiturvasi huomioithan että SAJL palauttaa vakuutusmaksuja kaksi kertaa vuodessa:

  15.7. palautetaan 30.6. mennessä irtisanottujen vakuutusten maksut ja seuraavan vuoden alussa palautetaan loppuvuodesta irtisanottujen vakuutusten maksut.

  Vakuutusmaksupalautuksista veloitetaan 20€ toimistomaksu.

 11. Kysymyksiisi lisensseistä vastaa liiton toimisto: office(at)sajl.fi / 045-156 5905.