Vaahteraliiga

Helsinki Roosters
Helsinki Roosters
Wasa Wa1ld Royals
Wasa Royals
Porvoo Butchers
Porvoo Butchers
Kuopio Steelers
Seinäjoki Crocodiles
Seinäjoki Crocodiles
Helsinki Wolverines
Helsinki Wolverines
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Amerikkalaisen jalkapallon Suomen mestaruudesta kamppaillaan 41. kerran tänä kesänä. Kausi käynnistyy toukokuun puolessa välissä ja huipentuu lauantaina 12.9.  pelattavaan Vaahteramalja XLI otteluun. 

Runkosarjan osalta ottelupäivät ovat vakiot ja kierroksen pelit pelataan pääsääntöisesti torstaina, perjantaina ja lauantaina. Torstaisin ja perjantaisin ottelut alkavat 18.30 ja lauantaisin 16.30.

Vaahteraliigassa kaudella 2019 pelaa kuusi joukkuetta: hallitseva Suomen mestari Helsinki Roosters sekä Kuopio Steelers, Helsinki Wolverines, Seinäjoki Crocodiles, Vaasa Royals sekä Porvoo Butchers. Runkosarjassa joukkueet kohtaavat toisensa sekä koti- että vieraskentällä, joten jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 10 ottelua.

Neljä runkosarjassa parhaiten sijoittunutta joukkuetta jatkaa välieriin, joista voittajat etenevät Vaahteramaljaan.

Niille, jotka eivät pääse paikanpäälle kaikkiin otteluihin, Ruutu välittää jokaisen ottelun suorana lähetyksenä ennakkostudioineen. Lisäksi Ruutu tarjoaa runsaasti muuta Vaahteraliiga-materiaalia kuten maalikoosteita, haastatteluita ja tähtihetkiä

Lisätietoa:

Sarjapäällikkö Roope Noronen


Matkapuhelin: 040-732 1469
Email: roope.noronen(ät)sajl.fi