Maaottelu vs GB 2015

Ohjeet opiskelijamaajoukkueeseen hakemiseen

Ottelu pelataan la 4.4. Ottelu pelataan suurella todennäköisyydellä Tikkurilan Urheilupuiston kentällä.. Leiri Pajulahdessa 7.-8.3. ja otteluun valmistavat harjoitukset pe 3.4. Santahaminassa.

Kelpoisuus: Pelaajien tuleen olla 1.1.1987 tai myöhemmin syntyneitä ja kirjoilla korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa joko edelleen tai ainakin vielä vuonna 2014.

Pelaajat valitaan karsintaleirille aiemman tuntemisen, lomakkeen tietojen, pelinauhojen katsomisen ja korkeakoulusarjan pelien seuraamisen sekä valmentajien kanssa keskustelun perusteella.

Pelaaminen matalammilla divisioonatasoilla tai se ettet harrasta amerikkalaista jalkapalloa muualla kuin opiskelijasarjassa eivät estä mahdollista valintaasi joukkueeseen.

Projektin päävastuuhenkilö on miesten maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Heikkinen, joka kokoaa muun valmentajiston leirille / otteluun.

Pajulahden leiristä peritään 140 e maksu, joka kattaa kaikki otteluun liittyvät maksut. Pelaajilta jotka tulevat mukaan vasta Santahaminassa peritään maksimissaan pienimuotoinen leiri- ja osallistumismaksu.

Lue ja täytä alla oleva lomake huolellisesti.  

Opiskelijamaajoukkueen ilmoittautuminen 2015

PERUSTIEDOT

*
*
*
*
*
*
*

JALKAPALLOPROFIILI:

HUOM! Miesten maajoukkueessa 2014 pelanneiden ei tarvitse täyttää peliuraa, joukkuetta ym. koskevia kysmyksiä vaan voivat siirtyä suoraan opiskelustatusta ja  osallistumista koskeviin kohtiin.

Merkitse ensisijainen pelipaikkasi jossa toivot että sinua arvioidaan. Merkitse useampi vaihtoehto jos koet olevasi yhtä hyvä useammlla pelipaikalla tai pelaat säännöllisesti sekä hyökkäystä ja puolustusta. Jos potkit joukkueessasi merkitse se myös.

*

STATUS JA OSALLISTUMINEN

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.