College football

Uutisia

Tukimies siirtyy astetta kovempiin ympyröihin.
Yliopistojen toinen pääsarja NAIA aloittaa 2021 flag footballin uutena urheilulajina yliopistoissaan. NFL tukee hanketta.
Porvoo Butchersin hyökkäyslinjamies Väinö Pääkkösen unelma toteutui. Opinnot Towsonin yliopistossa ovat alkaneet ja ensimmäinen D1-ottelu on takana.
Syyskuussa 2019 käynnistyneelle Pajulahti-Averett-opintolinja pääsi 10 opiskelijaa, joista kuudella oli amerikkalaisen jalkapallon tausta. Valmis väylä USA:han niin valmentajille kuin pelaajille.
Veinbergin ensimmäinen spring football -harjoituskausi USA:ssa alkaa lähestyä loppua.
Seniori-vuoden opiskelijoiden Chris Mulumban ja Ville Valastin yliopistourat ovat viittä vaille valmiita. Filip Zacokilla lupaava ensimmäinen kausi.
Suomen jenkkifutishistorian värvätyin pelaaja USA:n yliopistosarjoihin on Martin Veinberg. Hänelle on tarjottu kahdeksasta yliopistosta stipendiä.
Espoolainen All State Honorable Mention - linebacker Onni Soininen jatkaa jenkkifutisuraansa high schoolin jälkeen Lawrence Universityssä.
3D yliopistofutis alkaa tositoimin elokuussa.
Philip Zacok aloittaa Indiana State Universityssä. Vuosi 2018 on historiallinen suomalaiselle jenkkifutikselle - kolme D1 urheilijaa yliopistosarjoissa. Zacokin lisäksi Chris Mulumba Coloradossa ja Ville Valasti Eastern Michiganissa.
LaCrosse Wisconsinin joukkueessa pelaavien veljesten joukkue on hyvässä nosteessa.